Kombuchaa pohjanmaalta

ainutlaatuista luomu käsityötä

GaiaKombucha-hallon

Jumalatar

vadelmanlehti & vihreä tee

GaiaKombucha-tyyni

Tyyni

lempeä mustikka

KEITÄ ME OLEMME?

Gaia Kombucha on tuote joka syntyi pienessä yrityksessä Pohjanmaan sydämessä. Ajna Foods on yhden hengen yritys jota pyöritetään puhtaalla naisvoimalla ja intohimolla terveydelle, luonnon antimilla.

MITÄ KOMBUCHA ON?

Kombuchaa on tehty ja juotu jo yli 2000 vuotta, ja uskotaan sen saavan alkunsa pohjois-Kiinassa. Juoma valmistetaan fermentoimalla makeutettua teetä, bakteerien ja hiivojen symbioosin avulla. Tätä kutsutaan SCOBYksi tai tee-/kombuchasieneksi. Lopputulos on hiilihappoinen, vähäsokerinen juoma joka sisältää happoja jotka muun muuassa edistää mahan omaa bakteerikantaa - kombucha lasketaan probiootiksi. Fermentointiprosessissa syntyy luonnolisesti pieni määrä alkoholia, silti alle 1,2%, ja juoma ei sovellu henkilöille joille pienikään määrä alkoholia voi olla haitallista. Kombucha on käsityötä ja pieniä eroja maussa ja hiilihappoisuudessa voi tämän takia esiintyä. Jokainen tuotanoerä on ainutlaatuinen.

GaiaKombucha_produkter-2

Tyyni

Mustikkakombuchamme fermentoidaan pääsääntöisesti luomulaatuisesta vihreästä Chun Mee teestä ja luomuruokosokerista. Käytämme suodatettua vettä ja mehustamme itse luomumustikat antaaksemme asiakkailemme niin puhtaan tuotteen kuin vain mahdollista. Juoma sisältää vähän laventelia, joka nostaa mustikan uudelle tasolle ja antaa samalla rauhoittavan vaikutuksen kehoon ja mieleen. Kombuchamme ei sisällä lisäaineita eikä säilöntäaineita ja pullot säilytetään aina kylmässä ettei fermentointiprosessi jatkuisi. Kylmäsäilitys ja matala PH-arvo antaa juomalle pitkän säilyvyyden ja suojaa probioottiset ominaisuudet ja Tyynin pehmeän maun.

Jumalatar

Jumalatar fermentoidaan Chun Meehen, vadelmanlehtiin ja pieneen määrään mustaan teehen. Vadelmanlehdet sisältävät oksytosiinia joka on rauhoittavaa, lehdet ovat myös tulehdusta vähentäviä ja sisältävät monia vitamiineja ja mineraaleja. Jumalatar kombuchamme saa makunsa ja vaaleanpunaisen sävynsä luomuvadelmista. Kuten TYYNIn tämä Kombucha on täysin vapaa lisä- ja säilöntäaineista ja kuuluu säilyttää aina jääkaapissa. Vadelmakombuchan maku muistuttaa kuivaa siideriä ja sopii erinomaisesti myös ruokajuomana. Maku on parhaimmillaan ilmattuna, aivan niin kuin hyvä viini.

GaiaKombucha_produkter

LAATUA ENNEN MÄÄRÄ

Gaia Kombucha tuotetaan pienissä erissä perinteisein menetelmin, aitoa käsityötä monen vuoden kokemuksella ja rakkaudella. Jokaisessa erässä laatu on etusijalla.

Oy Ajna Foods Ab
Cia Malinen
+358 40 6753 992
cia@gaiakombucha.fi
Vaasantie 837, 66710 Kaitsor

SEURAA MEITÄ

Ota yhteyttä